DESPRE MARBO TRADE

MARBO TRADE SRL este o societate comerciala privata cu capital integral romanesc, infiintata in anul 1994.

MARBO TRADE SRL este o firma de distributie si de exploatare a echipamentelor profesionale de iluminat artistic, videoproiectie, sonorizare, scenotehnica si ecrane cu leduri, de comercializare accesorii si produse consumabile.

Domeniul important, care si-a pus amprenta asupra activitatii firmei noastre il constituie prestarea de servicii in domeniul de iluminare tehnologica, videoproiectie, ecrane LED indoor si outdoor, sonorizare si scenotehnica, cu propriile echipamente achizitionate de la firme de mare renume in domeniu: ARRI, Clay Paky, ChamSys, Portman, Luminex, EUROTRUSS, VMB, etc.

Incepand cu luna februarie 2005, firma noastra si-a creeat un studiou propriu pe o suprafata de 760mp si depozit de aparatura de iluminare, sunet, scenotehnica si videoproiectie. Studioul este insonorizat, climatizat cu instalatii speciale tip Broadcast – nivel de zgomot redus.

Intreaga suprafata este tratata cu paviment special conform normelor TV.

Totodata, firma MARBO TRADE SRL participa cu echipamente profesionale de sunet, de iluminat tehnologic si scenotehnica, cu personal tehnic de inalta specializare, la realizarea de evenimente live, festivaluri de teatru si muzica, parade de moda, spectacole in sala si in aer liber, campanii publicitare, standuri expozitionale, etc.

Va asteptam sa va convingeti personal de calitatea serviciilor si produselor oferite de MARBO TRADE.

osram-2018
clay-paky
chamsyslogo
logo_adb
logo-portland-2019
wireless-solution-made-in-sweden
logo_uniring
logo_luminex
chris-james
luxibel

Vrei sa lucrezi cu noi?

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt